Aron
 

 

 

 
 
Lieve Vagabonders....
Sinds het plotseling overlijden van onze trouwe nozem Aron, hebben we werkelijk een enorme
hoeveelheid lieve en troost biedende telefoontjes, mails en sms-jes ontvangen, en hebben diverse mensen speciaal berichtjes in het gastenboek achtergelaten. Dit heeft ons erg goed gedaan!!
Geweldig ook om weer eens te zien dat iedereen zo betrokken is bij het wel en wee van niet alleen de eigen hondjes, maar evengoed dat van door anderen geadopteerde kameraadjes en, meest sneu van allemaal , van de hondjes die nog niet het geluk van een eigen baasje en thuis hebben mogen ervaren.....
Zoals jullie inmiddels wel zullen hebben begrepen kwam het overlijden van Aron geheel onverwachts , als een donderslag bij heldere hemel.
Door de insteek van Vagabond-Pets, de bewuste keuze om veelal oudere en anderszins extra kwetsbare hondjes naar Nederland te laten komen, is het begrijpelijk dat met enige regelmaat ook weer een verdrietig afscheid gaat volgen.
De manier waarop Aron echter om 4 uur vrolijk blaffend en kwispelstaartend de wei in rende , om 5 uur bij de dierenarts aan het infuus lag in ernstige shock verkerend , en om 9 uur is overleden , zonder enige aanwijzing naar de oorzaak , was voor ons maar moeilijk te verkroppen. Wij hebben daarop besloten om alsnog d.m.v. sectie te proberen de oorzaak te achterhalen.
Vandaag bereikte ons de uitslag. Het is gebleken dat Aron een tumor in de milt had die al rennend en spelend is gebarsten , een ernstige , inwendige bloeding veroorzakend.
Zowel Aron zelf als wij hebben dit niet kunnen zien/voelen aankomen , en hadden het dus ook op geen enkele manier kunnen voorkomen.
Aron is simpelweg zoals altijd tevreden naast het vrouwtje gaan liggen , om vervolgens heel snel , en zonder pijn , weg te zakken in een bewusteloze toestand.
Hoezeer we Aron ook missen.....we zijn opgelucht te weten dat dit niet te voorkomen was , en wij ons dus nergens schuldig over hoeven voelen.
Aron zal alsnog worden gecremeerd en zijn as over zee uitgestrooid, zoals bij ons onderhand traditie is geworden.
Dus als je ooit luid gejoel uit de golven hoort verrijzen.......dan tover een glimlach op je gezicht , en denk samen met ons nog even aan ons nozempie Aron.......ONE OF A KIND !!!
 
Lieve groeten , Patty & family
 
Nawoord :
Laat het verhaal van Aron alsjeblieft nooit een reden zijn om geen oudere of zwakke hondjes te adopteren!
Wij zelf zijn juist blij dat hij het 3 maanden geweldig naar zijn zin heeft gehad en niet op een willekeurige ochtend dood in zijn kennel in Opole is aangetroffen.
Ons zal het in de toekomst zeer zeker niet weerhouden van de adoptie van oudere of minder gezonde dieren. Het zijn juist zij die het het hardst nodig hebben, en hoe kort het ook lijkt dat we van hem hebben mogen genieten......het was ons mooie leven samen met Aron, en we hadden het voor geen goud willen missen!!!
Dus....kijk nog eens naar de langzittende ouwetjes zoals Dzeki en Czika.....en vraag je af wat voor geweldige kameraadjes schuilgaan achter die bruine kijkertjes.....en doe nog eens extra je best te helpen een plekje voor ze te vinden voor de korte tijd die hen nog rest.....opdat ook zij niet hoeven sterven op het Poolse beton!!!
 

 

Aron , one of a kind !!!

 
Na een week vol zorgen om kleine Zabka......is het geheel onverwachts Aron die ons veel te vroeg heeft verlaten , en de verslagenheid is groot !!
Aron.....waar ik meteen verliefd op werd toen ik hem op de site zag staan....
Aron....waar ik van meet af aan een enorme klik mee had.....
Aron.....die als een schaduw op een zonnige dag , nooit van vrouwtjes zij week....
Aron.....met een kop zooo lief dat je 'm wel moest knuffelen....
Aron.... die zich te pas en te onpas met z'n lange lijf pontificaal pal voor je voeten op z'n rug liet vallen om maar vooral even lekker geknuffeld te worden.....
Aron....die steevast de toiletdeur blokkeerde in zijn pogingen dicht bij het vrouwtje te zijn....
Aron....die zo hartverscheurend zat te joelen als vrouwtje bij de paarden bezig was, dat ik liefst alles had laten vallen om naar hem toe te hollen.....
Aron....die met zijn markante stemgeluid altijd duidelijk liet weten zo blij te zijn....
Aron....die vol verve de collies in het rond joeg....
Aron.....een hond zo trouw dat hij zich met zijn laatste restje kracht nog achter het vrouwtje heeft aangesleept naar huis....
Aron.....een hond zoals je die maar eens in je leven tegenkomt....
Aron......ONE OF A KIND!!!!!
Vrouwtje mist je zo m'n lieve ruigbol,vrouwtjes nozempie.....
Je lieve bol....elke nacht het laatste dat ik voelde voor we gingen slapen.....elke ochtend het eerste dat mijn hand onwillekeurig weer opzocht, nog voor de ogen open gingen.....
Het zonnetje schijnt vandaag.....maar mijn schaduw ontbreekt....
We hadden je zo graag veel langer in ons midden gehad , maar in de 3 maanden dat we van je hebben mogen genieten heb je ons leven enorm verrijkt en we hadden geen seconde willen missen van je gezelligheid, je knuffels, je pavarotti-gezang en boven alles.......je onbegrensde en onvoorwaardelijke trouw......
Dag mijn lieve Aronnieponnie , dag mijn nozempie....
Niet langer in ons midden maar voor altijd in ons hart!!!
 
Dikke knuf van je vrouwtje en de rest van je family...

   
 

http://www.youtube.com/watch?v=3rpy1Yh7aHo

  http://www.youtube.com/watch?v=mAGPig_33Zg

 http://www.youtube.com/watch?v=u1yj2LtUj7U