Basia 


 

 

Voor mijn allerliefste Basia

Inmiddels ben jij er niet meer..
Om jou te moeten missen doet mijn hart erg zeer…
Ik zag jou op internet staan, en dacht… die kan ik niet laten gaan.. zo kwam jij in mijn leven en had mij zo veel liefde gegeven..
Ellen heeft voordat jij bij mij kwam voor jou gezorgd en daar ben ik haar ook dankbaar voor.
Wij hebben veel  steun gehad na jouw overlijden en dat doet ons deugt, want dat verzacht het verdriet.
Jij liep mij altijd achterna in huis, overal waar ik ging stond jij bij mij… zoiets had ik nog nooit meegemaakt.
Dagelijks heb ik nog verdriet om jou, want 24 uur per dag was jij bij mij..
Toen werd je plotseling ziek en ik wilde je niet laten lijden en moesten wij helaas van elkaar scheiden…

Vaarwel lieve Basia, ik zal je nooit vergeten. Voor altijd zal jij in mijn hart blijven.. jij was zo speciaal… een lief hondje… vaarwel Basia…vaarwel.

Je baasje 

Lieve Jeannette en Ellen,

Met veel verdriet en pijn hebben wij vandaag rond 20:40uur afscheid moeten nemen van onze lieve prinsesje Basia. We hebben zoveel liefde en vreugde met haar mogen delen in de bijna 5 jaar dat zij bij ons was. Basia was midden maart net voor 12 uur 's nachts weggelopen. Wij laten haar altijd nog even voor het slapen gaan een plasje doen en lieten haar dan ook zonder ketting los. Ineens liep ze weg en luisterde niet naar haar geroep. 3 uur lang hebben wij haar lopen zoeken met behulp van een jongen en zijn vriendin. Zij bleef wel rond de buurt zwerven maar omdat zij ook nog wat overstuur was en heel lang ook rende was zij moeilijk te pakken te krijgen. Uiteindelijk, dus na ong 3 uur heeft die jongen haar uiteindelijk kunnen pakken. Van vermoeidheid kon ze ook niet meer hard lopen. Wat waren wij blij dat wij haar weer in onze armen kon sluiten. Sindsdien.... Nooit meer los. Maar... Sinds dat gebeuren heeft het haar hartje niet goed gedaan. Totdat ongeveer begin vorige week zij een beetje zwaar ademde toen ze sliep. Daarna ging het weer wat beter maar wij letten toch elke keer goed op. De laatste paar dagen at ze niet veel terwijl ze normaal een vol bak eten in een teug leeg at. We zagen ook haar ribbetjes. Totdat ze vanavond zomaar viel en in een paar seconden tijd wat stuiptrekte. Tot 2x toe en ze kroop ook zielig in een hoekje wat wij ook voor t eerst zagen en toen dacht ik dit gaat niet goed en zijn naar de dierenarts gegaan met haar. De dierenarts concludeerde dat haar hartje helemaal op was. Zij hadden een röntgenfoto gemaakt en uit die foto zagen wij dat haar longen met vocht zaten, vandaar t zware ademen. En haar hartje was opgezet, de dokter zei dat t elk moment gebeuren kan dat haar hartje het zal begeven en lieten haar rustig inslapen...

Wij zullen haar heel erg missen... Onze kleine lieve prinsesje.... Wat laat jij nu een leegte achter.. Geen geblaf meer.. Geen geschooi meer..
Rust zacht lieve Basia
.