Bommel

 


Totaal ontheemd, uitgemergeld en uitgeput dwalend op Oudejaarsdag op straat. Dan klopt er iets niet natuurlijk. Na een telefoontje is een werknemer van het asiel hem gaan zoeken, heeft hem gevonden en mee naar het asiel genomen.

Nu is het voor de meeste honden geen pretje om in een kennel terecht te komen, maar deze oude heer was de koning te rijk. Hij kreeg eten en drinken en als klapper op de vuurpijl een mand met een warme deken. Na een periode van angst en zorgen kon hij met een volle buik tot rust komen.
Wat moet hij niet hebben meegemaakt om blij te worden van een kennel...

Bommel is een oude slechthorende hondenman van ong 12 jaar oud. Hij is rustig, vriendelijk tegen soortgenoten en ongelofelijk lief naar mensen toe. Zo zie je ze maar zelden !

Sterker nog hij is zelfs mee naar de dierenarts geweest voor een echo van zijn buik en liet alles gelaten over zich heen komen. Ook in de auto was hij kalm en bij de dierenarts heeft hij zijn behoefte netjes opgehouden. Nu zegt dat niet alles over of het een huishond of buitenhond is geweest, maar dat hij het op kan houden en het buiten wil doen is wel duidelijk.
Uit de echo bleek dat hij een tumor had bij zijn milt dus kort na de echo is zijn milt verwijderd.
Sindsdien slikt hij 2x per week ijzertabletten en daar doet Bommel het goed op.
Gelukkig is hij gevonden en konden we hem helpen. Nu nog een baasje, een echt thuis voor dit lieve dier want de kennel heeft hij ondertussen wel gezien.


Heeft Bommel uw hart geraakt, stuur dan een berichtje met wat informatie naar Ellen of Marjan