Gina

  
 

Goedendag,

 

Hierbij weer eens een update van Gina. Zij is nu 6, bijna 7 jaar, bij ons, en het is een grote schat. In Polen werd ze 2 jaar geschat, door onze eigen dierenarts 4 jaar. Ze zou nu dus bijna 11 jaar moeten zijn. Gina is een heel makkelijk hondje. Ze luistert heel goed (als ze er zin in heeft). Ze is dol op varen, kamperen en gaat altijd met ons mee. Autoritjes vindt ze ook heel leuk, zelfs naar opa in Frankrijk. Iedereen is dol op haar.

 

Afgelopen zomer kreeg Gina vreemden symptomen. En hebben we een tijdje gedokterd met haar. Helaas is gebleken dat zij ernstig lekkende hardkleppen heeft, en daardoor ook een vergroot hart. Ze krijgt nu voor de rest van dír leven medicijntjes en mag niet meer te intensief inspannen. Gelukkig voelt ze zich nu weer goed en heeft ze overal zin in. We hopen dat ze nog lang bij ons mag blijven.

 

In de bijlage een aantal fotoís en filmpjes.

 

Groetjes,

 

Daphne, Dennis, Dion en Gina

                                           
Hallo,

Inmiddels is Gina helemaal ingeburgerd bij ons en onze vrienden/familie. Bijgaand nog wat foto's.

Oh ja, we hebben ook nog kennis gemaakt met de eigenaresse van Mara. Zij herkende Gina op straat, bijzonder toch! Gina en Mara leken elkaar niet echt meer te herkennen maar het was wel heel leuk om ze zo samen te zien. Ook een droppie trouwens.

Groetjes uit Bovenkarspel
 

Hoi Jeannette,

Hier alles goed, een dag ijspret en tussendoor lekker uitrusten op de bank. Met de kat gaat het ook goed samen en ze lijkt het prima naar haar zin te hebben met alle aandacht. Er zitten nog niet echt gezinsplaatjes bij maar die komen nog.

Dennis was weg en ik maakte de foto's maar dat komt nog wel. Wij vinden het in ieder geval heel gezellig met Gina en ze doet heel vrolijk, een gezellig meisje en de andere hondenbezitters uit de buurt vinden haar ook helemaal geweldig. Heel lief met kleine kindjes en ook naar andere honden. Het begint al aardig te wennen zo.

Groetjes uit BovenkarspelFilmpje van Gina