Roksi 

Hallo Jeannette & Ellen, 

Eindelijk tijd kunnen maken om wat foto’s van Roksi te kunnen maken. Een foto van mij en mijn schatje en Roksi met haar vriendje Lucky. Volgens mij was het liefde op het eerste gezicht. En Lucky die zorgt ervoor dat niemand aan haar komt, hij likt haar totdat ze er genoeg van heeft en wil natuurlijk graag ruw met haar spelen, nou daar houdt ze dus niet van en ze mept er dan ook aardig op los. Maar elke dag liggen ze toch wel even bij elkaar en zorgt hij ervoor dat niemand haar lastig valt als ze slaap. Dat hij zelf met zijn kont tegen de frettenkooi zit, dat neemt hij dan maar voor lief.

Als alles goed gaat dat zal Roksi deze maand naar de orthopeed gaan en zullen we meer weten wat er voor haar gedaan kan worden. Tot nu toe laat ze niet zien dat ze ook maar ergens last van heeft.

Roksi hoort er inmiddels helemaal bij, zou haar voor geen goud willen missen. 

Groetjes uit Rotterdam,
Lea
                                                      


 

Hi Jeannette,

Mevrouw doet het heel goed hier, ook haar darmpjes zijn al een beetje tot rust gekomen. Ze speelt en heeft inmiddels al wat ondeugden overgenomen van de andere katten, bijv. met de poot in je bord zitten en op de juiste tijd in de keuken te gaan zitten en je dan aan te kijken zo van "en waar blijft het"..

Nog een leuke foto erbij, lekker op de bank in het zonnetje.

Groetjes,
Lea

 Filmpje van Roksi klik HIER