KLEO

  Kleootje (bijnaam Tuut of Tutiefrutie) kwam in Oktober 2008 bij ons als opvanghondje uit Polen. Ze was daar van de straat geplukt. Had voor diverse pups gezorgd en kwam broodmager bij ons. In December van dat jaar tijdens de Sinterklaasviering had mevrouwtje de kuierlatten genomen en konden wij haar in het donker overal gaan zoeken. Drie dagen en nachten is ze weggeweest en ergens in Hemmen op een boerderij konden we haar weer vangen en ophalen. Niets was haa...r te kort gekomen, omdat ze wist te overleven op straat.
  We hebben toen besloten dat ze bij ons bleef. Ook onze oudste dochter, toen 2.5 jaar oud, was gek zo gek op haar dat het haar 1e hondje werd.
  Kleo was een princesje op de erwt, gilde als een mager speenvarken als je haar ging wassen, per ongeluk liet schrikken of wat dan maar ook. Want op deze manier probeerde ze de minder leuke dingen te ontlopen. Slim van haar, want veel mensen schrokken van haar plotselinge gekrijs om niets.

  Het was een dame met statuur, een volwaardig lid binnen onze roedel waar iedere roedellid met respect mee omging, waar de grote heren (zoals Speijk, een BC reu en Don (Blonde Hovaward) rekening mee hielden maar haar ook uitdaagde om te spelen en zij ging hier alleen in mee als het haar uitkwam...!

  Al enige tijd had Kleo grote mamatumoren en zenuwpijnen vanuit de rug. We hebben eea proberen op te vangen met medicatie.
  Echter de laatste 2 weken begon het er steeds meer op te lijken dat ondanks de maximale hoeveelheid pijnstilling ze toch pijn had. Dat leed willen we haar besparen en hebben besloten dat het vandaag haar laatste dag zou zijn. Zodat ze nog waardig mag sterven. Haar exacte geboortedatum weten we niet, maar ergens tussen de 13-16 jaar oud is ze geworden.

  Met veel dank aan iedereen die haar lief had en ook voor haar hebben gezorgd!
  Maar ook de Stichting Vagabond-Pets! Ellen, Lia en Bert, die er voor gezorgd hebben dat ze uit Polen weg kon gaan en hier een beter leven kon krijgen.

  We gaan je missen Lieve Kleo, Tuutie, we gaan missen in al je pittigheid, de twinkel in je ogen en je speelsheid. Doe de groetjes aan de roedel die al boven is!