Lulu
 
Update Lulu

Wij hebben haar inmiddels 8,5 jaar en zijn nog steeds heel gelukkig met haar .

Zij heeft zich ontpopt als een zeer dankbare hond die heel goed luistert en die heel lief is voor ons en ook heel erg lief is tegenover kinderen .
Verder heeft ze ook wel even tijd nodig met vreemde mensen maar dat komt uiteindelijk altijd wel goed, ze gedraagt zich als een echte waakhond die heel alert is en ons goed beschermt.
Het rugzakje dat zij droeg toen zij bij ons kwam draag zij nog steeds , maar dat is nu eenmaal zo en daar houden wij rekening mee.
We kunnen haar bijvoorbeeld niet loslaten omdat ze nogal dominant is tegenover andere honden en die accepteren dat niet allemaal , met andere honden spelen heeft ze in de beginjaren wel gedaan maar nu wil ze dat niet meer .( misschien de leeftijd )
Volgens onze beleving is zij zeer tevreden ze kroelt graag ze eet graag en ze slaapt graag ik denk dat zij net zo blij is met ons als wij met haar , wij hopen dan ook dat we nog lang plezier met haar mogen hebben.

Tot zover deze update van Lulu onze Poolse lieverd en vooral vriendin .

Groetjes 

Gerrie & Wim 
Hallo dames,

Het gaat geweldig met mij, ik woon inmiddels een jaar hier in Rotterdam en heb het enorm naar mijn zin.

Ik heb hier veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt waar ik elke dag mee speel lekker rennen en ravotten iedere dag opnieuw weer een feest.
Mijn baasje is mijn beste maatje ik wijk dan ook geen moment van zijn zijde, en mijn vrouwtje zorg ook heel goed voor mij (wacht maar op foto’s dan zie je het wel).
Eten is nog steeds het belangrijkste voor mij daar doe ik alles voor .

We hebben ook regelmatig loges de kleinkinderen van mijn baasje en mijn vrouwtje ook dit vind ik geweldig want die spelen ook leuk met mij.
Zoals je wel kunt lezen wil ik hier nooit meer weg en ik weet zeker dat hun ook blij zijn met mij .

Groetjes en veel likjes LULU
Groetjes  Gerie & Wim Spuij

                                                            

 

Hallo Maria

Zoals beloofd even een berichtje uit Rotterdam , het gaat geweldig met Lulu ze luistert steeds beter en wordt steeds ondeugender , ze is ontzettend lief met kinderen en ook al redelijk sociaal naar andere honden .

Dus het gaat perfect en wij zijn dan ook heel gelukkig met haar , inmiddels is ze al 2 keer op cursus geweest en dat vindt ze geweldig het was in eerste instantie wel even wennen voor haar met al die honden die maar door elkaar lopen maar dat heeft ze redelijk snel opgepakt .

Verder heeft ze al haar vaste plekjes en haar vaste gewoontes hier in huis en in de buurt is ze ook gelieft bij anderen mensen en dieren ze is inmiddels ook erg waaks geworden vooral als er in de nacht vreemde geluiden te horen zijn laat ook zij van zich horen .

Nou ik hoop dat je hierbij weer wat bijgepraat ben over jou meiske , bijgaand wat foto’s van de cursus .

Groetjes en tot snel

Gerrie & wim

Lik van LULU                  


Hallo Jaennette en Ellen,

Het gaat erg goed met Lulu ze is nog wel een beetje onrustig maar het gaat met de dag beter , we hebben totaal geen problemen met haar gehad wat eten en slapen betreft de nachten gaan prima al vanaf de eerste nacht en ze eet ook goed .

Overdag slaap ze ook nog veel maar zodra ze buiten is , is  ze erg alert op alles om haar heen en wil overal achter aan ze is heel sociaal naar andere honden en gaat ook prima met kinderen om , alleen mannen is nog een probleem daar is ze een beetje terughoudend tegen , maar het baasje is wel alles voor haar .

Wij zijn erg blij met haar en ik denk dat alles wel goed gaat komen tussen ons, half september gaan we naar school en dan zullen we er hard aan gaan werken om haar het een en ander te leren.

Ik wil toch nog wel even opmerken dat Maria met haar een goed begin heeft gemaakt wat betreft haar opvoeding, ik vind het vooral haar verdiensten dat Lulu nu al zo sociaal is petje af voor haar.

Wij hebben nog niet zoveel foto’s (daarvoor zijn wij afhankelijk van de kinderen omdat wij nog niet zo met een computer overweg kunnen), maar er zullen er ongetwijfeld meer volgen.

Met vriendelijke groeten

Gerrie & Wim  en een lik van Lulu.

                                                            Sinds zaterdag 15 augustus woont Lulu als Rotterdamse bij de fam. Spuij. We wensen Lulu en de fam. Spuij alle geluk van de wereld. 
   

http://www.youtube.com/watch?v=jY-uiMss02Q  (Filmpje van Lulu op youtube)