Minor 

Zaterdag 21 februari 2015

Lieve Minor, de eerste keer dat ik je foto's zag en je "verhaal" las was ik op slag verliefd op jou. Steeds zocht ik je verhaal op via de site en steeds moest ik naar je kijken, wat een kanjer!
Toch maar eens contact opnemen met de stichting... hoe gaat het allemaal in zijn werk...? .... Ik had totaal geen ervaring met een stichting die bemiddeld voor buitenlandse honden.
5 Juli 2014 kwam je lijfelijk in mijn leven en afgelopen woensdag ben je, na een kleine 2 weken ziek te zijn geweest, thuis overleden. Gelukkig was ik bij je toen je besloot te gaan....
Ik heb 7 maanden enorm van je mogen genieten, wat een geweldig lief en makkelijke kameraadje was je. Ik had graag nog veel meer tijd met je willen delen, het was veel te kort, maar ik had het voor geen goud willen missen. Als ik van te voren geweten had dat het zo kort zou zijn dan had ik toch ook voor je gegaan... je had nu eenmaal mijn hart gestolen.

Minor bedankt dat je mij hebt uitgekozen! Voor altijd in mijn hart.

Verder wil ik ook de medewerkers van Vagabond-Pets bedanken dat ik de kans heb gekregen om een hondje via jullie te mogen leren kennen en verzorgen.

Groetjes Marieke