Pepe


 

Liefste Pepe, wow wat is de tijd weer gevlogen he makker!

Al een dik jaar mag ik mijn huis (en andere beestjes) met jou delen! Ik zie het nog voor mij, we gingen het is proberen met een logeerpartij, maar ik wist al dat je hier ging blijven tijdens de wandeling onder ons getweejet alvorens je nog maar een poot binnen had gezet ondanks je geschatte geboortejaar, 2004, volgens je boekje, ben je nog heel kwiek en hebben we al veel meegemaakt en ondernomen tezamen. En nadat je in het begin eens een hap hebt genomen van een stripalbum, heb je nooit meer iets gesloopt wat geen eten was zelfs al je knuffels enzo heb je nog, al ligt 80% onder de zetel.

Je hebt ondertussen al wat tanden kwijt en een paar zijn afgesleten, maar daar zit je niet mee, want van de slag krijg je allerlei lekkers extra gemengd onder je brokjes, omdat ik dan denk, ach, dan gaat het makkelijker binnen haha. Net als aan al je broertjes en zusjes (katten, knaagertjes) hier in huis, zie ik je heel graag vanaf de eerste dag en je hebt mijn leven ten goede verandert. Het is altijd een feest om thuis te komen, bij jou die aan de deur staat te wachten en klaar staat voor het volgend avontuur of iets lekkers of gewoon om samen in de zetel te hangen.

Een dikke knuffel, je ooh zo dankbare huisgenoot en kameraad, snoepjesgever en partner in crime, Alex

 

 

                         

                        

 


 

Update Pepe

Hey Pepe, ik had het nooit gedacht maar zie mij hier zitten tussen nu al 7 huisdieren... Maar, echt waar, ik had het nooit anders gewild, want in jou, Pepe, heb ik mijn maatje gevonden. We lijken echt wel voor elkaar gemaakt. We houden alle twee van lekker, en vooral, veel eten, houden van wandelingen, uitstapjes, kijken naar de wilde dieren buiten,... maar ook houden we alle twee van languit in de zetel te liggen, een dutje te doen. Je hebt het dan wel niet op...andere honden die we tegenkomen tijdens sommige wandelingen, maar als ik dan naar drukkere plaatsen ga laat ik je dan maar even thuis met iets lekkers om op te kauwen en je favoriete speelgoed. We gaan bijna elke dag zo een drie keer wandelen en dat doet ook mij zeer goed. Eenmaal de tuin wat meer in orde is mag je ook daar op avontuur. Ik ben toch o zo blij met jou hier bij mij, samen met de rest van de bende. Ik hoop dat je nog een lange tijd bij ons blijft maar besef dat je al een bepaalde leeftijd hebt. Daarom ook, geniet van elke dag, zie je graag.

Je eten gever en knuffelaar, Alex