Sabrina


 

Sabrina,

 

In 2010 bij ons gekomen als speelkameraadje voor Sasha. Sasha vond het raar, ze was ooit gepest door haar broertje, ze vond het niets. Toch waren jullie vaak in elkaar gezelschap. Juni 2012 kreeg je last van nierfalen. Van alles gedaan om je waardes te laten dalen. Het lukte, alleen je tandjes moesten eruit, het gaf te veel ontstekingen. Gelukkig ging daarna alles beter en knapte je weer op. Augustus 2012 stierf Sasha op 17-jarige leeftijd. Je zocht haar in het begin. Daarna kwam je ons vaak opzoeken, sliep graag boven op mij, deden we samen de was, jij op schoot, ik vouwen. Verstoppertje spelen was zo leuk, in de kasten, in een doos, in de wasmand. Je lievelingsplekjes waren het bed in het zonnetje, de badkamer met vloerverwarming en op je kussen onder de verwarmingsketel. Kroelen op het buikje vond je heerlijk, luchtgymnastieken en snorren. 5 maart 2013, je werd weer mager en wilde niets liever dan bij mij blijven. Weer nierfalen, de dierenarts gaf geen hoop meer en we moesten ons voorbereiden op het ergste. De wonderen waren de wereld nog niet uit, je knapte toch weer op.

Augustus 2014, weer magertjes en bij de dierenarts een boost gekregen. Dit keer leefde je heel even op en daarna bergafwaarts. Nierfalen.
Een deja vu, zag hetzelfde bij Sasha. We wilden het niet, er was geen andere optie. Op 25 augustus 2014 moesten we je laten gaan.
Je hebt ons 4,5 jaren veel plezier gebracht en veel liefde gegeven. We hadden het niet willen missen.

Soms denk ik wel eens dat ik je hoor, dan hoor ik een bonk boven. Je bent er niet meer.
Het is stil geworden.

Dag lieve en prachtige knipogende Sabrina, je blijft in ons hart.

Jolanda