Stefke (Stefan)

  

Stefke is een ongelofelijk lief hondje van 10 jaar oud. Gezondheid is prima, hij is gecastreerd, gevaccineerd, zijn gebit is gereinigd en de uitslagen van de bloedtest (lever, nieren) zijn goed. Voorheen woonde Stefan op een fabrieksterrein met 3 andere honden. Niet in huis gewend, geen fatsoenlijk onderkomen. Omdat het leven buiten voor geen enkele hond goed is (zeker niet 's winters en ouder zijn), is in overleg met de eigenaar besloten Stefke af te staan.
Gelukkig is er een gastgezin/pension voor hem gevonden en wat blijkt, Stefke is gewoon zindelijk en doet het goed in de auto.

Na een paar dagen bij het gastgezin is Stefke aan de wandel gegaan en helaas is hij toen gegrepen door één of meerdere honden. Het was bar en boos hoe hij was toegetakeld. Moest naar de dierenarts en heeft lange tijd met een kap rondgesjouwd. Inmiddels voelt Stefke zich weer de oude en geniet van wandelen. Hij is rustig, negeert katten, kan met kinderen overweg, vindt honden geen probleem en doet het goed in de auto.
Het is geen luidruchtig persoontje, kan wat klagen als hij iets wilt, maar dat is te verwaarlozen.
Je kunt zijn formaat het beste vergelijken met een iets grotere cocker spaniël.
Wie valt er voor zijn trouwe bruine stuiters krijgt 11/12 kilo aan pure liefde in huis.
Stefke doet het synoniem van het woord 'hond' eer aan; trouw, lief, positief en zorgt niet voor overlast.
Omdat hij zo bescheiden is zoeken we voor hem een plekje waar het niet al te hectisch is.

Stefke is gecastreerd, gevaccineerd, behandeld tegen ongedierte, in bezit van chip/paspoort en verblijft bij een gastgezin in Nederland met hond/katten.

Is Stefke regelrecht in uw hart gekropen, stuur gerust een mailtje naar poeruk_67@hotmail.com (Ellen) /vagabond-pets@outlook.com (Marjan)

Blij zijn doe je op je rug

Kennismaking

Kennismaking vervolg 
Stefkes 'thuis' op het terrein