Hallo lieve Vagabondjes.

Dit bericht gaat over Tosia, die helaas niet meer in ons midden is.

Tosia kwam in juli 2014 bij ons (bij Henk & Ellie), we hebben voor haar gekozen omdat ze zielig overkwam. Bedelen kon ze als de beste.
Ze was ongeveer tien jaar toen ze bij ons kwam en we hebben er geen moment spijt van gehad. In het begin was ze erg bang.

Tosia was wat mager en haar vacht was grauw maar met goed voer is dit snel anders geworden. Ze had haar plekkie gevonden.
Met een eigen slaapkamer (prinsessenkamer) want die had ze zich toegeŽigend. Samen met Vagabondje Nico, die later kwam, hebben we een leuke tijd gehad.

Tosia had een eigen willetje. Spelen met een kleine bal deed ze alleen met Henk. Ze kon goed met iedereen omgaan maar had wel haar voorkeur voor bepaalde personen. Tosia vond het heel leuk om als aaihondje mee te gaan naar het bejaardenhuis.
Ze was nooit ziek tot ze opeens met een gebogen rug ging lopen en haar staartje bleef hangen. Ze had dus pijn en we hebben snel een afspraak bij de dierenarts gemaakt.
De dierenarts constateerde spondylose. Dit was niet leuk om te horen.
De dierenarts zei geniet nog maar van de korte tijd die je nog hebt met Tosia, dat was schrikken.

Twee weken later hebben we haar in moeten laten slapen, we hadden geen andere keuze.
De jaren dat Tosia bij ons was waren zeer bijzonder en we hebben ontzettend van haar genoten. Tosia je was een geweldig hondje.

Tosia rust zacht en run free.

Liefs Ellie, Henk en de diertjes.