Flipi

 

Dit vrij kleine teefje is sinds 13-04-2011 in het asiel nadat ze was gevonden. Mensen die Flipi niet kent zijn heel eng en ja, wat doe je dan, dan ga je blaffen zodat ze niet bij je kennel komen.
Maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen dan is het een hartstikke lief en gemakkelijk diertje. Wordt dan graag aangehaald en ook gaat er niets boven om samen te wandelen.

Enige tijd geleden is Flipi bij iemand in huis geweest om te zien hoe ze zich in huis zou gedragen. Flipi was netjes zindelijk, kon een paar uurtjes alleen zijn en sloopte niet. Waar ze wel wat jaloers op reageerde was het aanwezige hondje en de poesjes. Het liefst heeft ze de aandacht helemaal voor haarzelf. Niet zo gek natuurlijk als je al zo lang in een kennel zit.
Loopt goed aan de riem, maar vindt andere dingen en konijntjes ook heel interessant. Daarom beter dat ze niet los gaat tenzij op omheind terrein.

Inmiddels is Flipi wat ouder en slikt ze 2x daags 5mg Cardisure en 1x daags Cardalis om haar rikketik te ondersteunen.

We zoeken voor Flipi mensen die haar financieel willen ondersteunen voor haar medicatie.
Dit kan al vanaf 3 euro per maand.

Sinds enige tijd verblijft Flipi bij een gastgezin in Polen. Hier mag ze blijven tot ze toe is aan de eeuwige velden. Vagabond-Pets zal de kosten van medicatie blijven vergoeden.

Flipi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en behandeld tegen parasieten.

Filipi 1
Filipi 2

Voor virtuele adoptie
Wilt u ons en Flipi ondersteunen voor haar medicatie, stuur een berichtje naar Marjan

Voor adoptie
Heeft u ervaring, engelen geduld en een plekje vrij voor Flipi stuur een mailtje naar Ellen

Filmpje van Flipi
Filmpje 2
 

Filipi 3
Filipi 5
Filipi 6
Filipi 4

Laatst bijgewerkt