MIKE is geadopteerd


 
Dan ben je 10 jaar jong en in bezit van maar liefst 1 oog....

en dan wacht je...

Maar na 4 jaar wachten heeft Mike zijn furrrrever home gevonden bij Ruud & Lieke in Utrecht!

Met dank aan zijn logeertante Els Nobel die meteen zei 'laat maar komen' en haar voordeur heeft geopend voor een nieuwe 'gast aan tafel'

En met dank aan Corrie Peters die zonder aarzelen Mike naar Els heeft gebracht

Ook heel veel dank aan Pani Dorota Skupinska, Joanna Josko, Alicja en de keiharde werkers van het asiel in Opole/Polen !
.

Klik op de fotootjes voor vergroting

MIKE

 

Toen Mike in 2012 voor het eerst in het asiel belandde was het een jonge knul met twee ogen.

Eén daarvan was prima in orde, maar met zijn andere oog was duidelijk iets mis. Er stond veel druk op en had zichtbaar pijn. De beste oplossing was amputatie van het oog. Eenmaal verlost van pijn werd het een regelrechte ‘blije gup’ met oneindig veel energie. Had duidelijk wat in te halen..

Niet lang daarna werd Mike geadopteerd, maar helaas duurde dat feestje maar 3 jaar. Sindsdien wacht hij op iemand die huis en hart openstelt en hem voorgoed in de armen sluit, zijn beste vriend wordt en onvoorwaardelijk veel van hem houdt.

Mike is andere honden gewend, heeft meerdere keren zijn kennel gedeeld met een hondje. Hij loopt goed mee aan de riem en kan goed met kinderen overweg. Het stuiterbal gebeuren is met zijn 10 jaar minder dan voorheen, maar hij is nog lekker energiek, vrolijk en vooral heel erg lief!

Iets voor kerst 2019 dachten we dat Mike samen met een ander hondje een plekje had gevonden. Ook dit feestje duurde niet lang, na de kerst kwamen ze terug naar het asiel.

Het zit hem niet mee in het leven, niet zo gek dat Mike moeite heeft met alleen zijn. Hij heeft tijd nodig om te wennen en moet vertrouwen krijgen dat baasje weer terug komt en hem niet in de steek laat.

Verder is dit middelgrote hondje zindelijk, gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en behandeld tegen vlooien/teken/wormen.

Wie ziet zijn ene trouwe oogje vol hoop en durft het met hem aan? Katten en Mike is helaas geen match.

 

Voor meer informatie: Ellen [email protected] Marjan: [email protected]

Klik op de fotootjes voor vergroting