14 April 2020

Hoi Ellen,

Zoals elk jaar even een update, nog dank voor jouw bemiddeling met Youp onze Spanjool.

Pip nu 13 jaar, is echt opgeknapt , alleen was echt niets voor haar. Onze boef het is echt een rakker is zoooo lief maar zo ondeugend. Hij klimt nu niet meer op tafel en vensterbank. Hij sloopt behalve zijn eigen speeltjes niets. Laatst zijn ze vanwege onze vakantie een hele dag op een tuinderij  tussen de planten geweest, onvoorstelbaar maar ze maken niks kapot. En echt ze worden door iedereen geadoreerd .

Pip luistert fantastisch en Youp doet heel vaak zijn best (lukt niet altijd). Maar ook hier leidt geduld en consequent zijn tot een prima resultaat.

Samen rennen ze als ze de kans krijgen bij heg uitlaten. Pip heeft daardoor weer een betere conditie gekregen al wordt ze nu wel wat ouder en zijn hele lange wandelingen te intensief voor haar maar een uur lopen gaat nog prima.

Inmiddels zijn ze ook met 2 asielhonden uit de straat bevriend.

De vier musketiers noemen we ze. Het zijn twee blonde honden (reu en teefje ) en twee blackies (die van ons) Ze gedragen zich als een roedel, spelen met elkaar en zijn superlief naar elkaar. Proberen ook bij elkaar op visite te komen!

Nu in coronatijd wandelen we even niet samen, maar als ze elkaar zien in de straat worden ze dolenthousiast …voor hen geldt de 1,5 meter niet.

Zo nu zijn jullie weer bij.
Voor jullie wens ik optimale gezondheid toe.

Groetjes van Lisette en familie

Klik op de fotootjes voor vergroting

4 januari 2020

Hoi Ellen,

Pip en Youp zijn dikke maten, spelen samen. Pip inmiddels 13 is aan haar tweede jeugd begonnen. Ze rent weer is brutaler en nog steeds superlief. Youp is zo energiek dat ze mee wil doen. Samen met nog 2 hondjes van andere stichtingen zijn ze een roedeltje, los spelen ze met vier en ze zijn altijd in hun nopjes als ze elkaar zien.

Pip is echt opgeknapt, alleen was echt niets voor haar. Onze boef het is echt een rakker is zoooo lief maar zo ondeugend. Laatst zijn ze vanwege onze vakantie een hele dag op een tuinderij geweest bij schoonouders van Lydia (onze oudste) tussen de planten, maken niks kapot. Echt ze worden door iedereen geadoreerd.

Pip luistert fantastisch en Youp doet heel vaak zijn best (lukt niet altijd).
Maar ook hier geduld en consequent zijn leidt tot een prima resultaat.

Lieve groet,

Lisette

Klik op de fotootjes voor vergroting