Frits ingeslapen

Frits rainbowbridge
Beste vrijwilligers van Vagabond Pets,

Met pijn in het hart moet ik jullie mededelen dat Frits gistermiddag is ingeslapen bij de dierenarts.

Hij was op leeftijd en had de afgelopen maanden last van artrose in zijn heupje en epilepsie. Toen Frits eergisteren tijdens het wandelen uitval kreeg aan zijn rechterpootjes en ondanks de medicatie zichtbaar pijn begon te krijgen, zijn mijn vrouw en ik direct weer met hem naar de dierenarts gegaan. Na 5 minuten naar zijn longetjes luiteren wist de dierenarts het al, het was niet goed. Vermoedelijk is kanker de boosdoener en ook de reden dat Frits epilepsie had ontwikkeld.

Op 5 november 2011 mocht ik Frits mee naar huis nemen nadat hij een lange rit vanuit Polen achter de rug had. We hebben iets meer dan 9 jaar lief en leed met elkaar gedeeld. Ook toen mijn vrouw enkele jaren geleden in ons leven kwam, hoorde ze direct bij de roedel en lag Frits regelmatig tegen haar aan lekker te slapen.

We missen onze lieve schat enorm, maar putten kracht uit de mooie herinneringen en de wetenschap dat hij geen pijn meer heeft.

Ik wil jullie ontzettend bedanken dat jullie Frits in mijn en later ons leven hebben gebracht. Hij was en is onze lieve schat.

Groeten,

Patrick Janssen

plaatjes vergroten als je erop klikt