Sponsor een kennel
 

In veel Poolse asielen is de verzorging van de dieren niet zoals het zou moeten zijn. Het probleem is daar niet alleen gebrek aan voedsel voor de dieren, maar ook gebrek aan goede verzorging en of medewerkers met gevoel voor dieren. Veel dieren worden daar de dupe van en niet iedere hond is even sterk en veerkrachtig. Sinds begin 2009 nemen we daarom honden uit andere asielen en van particulieren op in het asiel van Opole. Daar brengen we ze onder in pension waar ze de verzorging krijgen die ze nodig hebben. Deze honden zijn vaak doodsbang, getraumatiseerd, vergeten.
Wij vergeten ze niet en willen ze een kans geven. Onze ervaring is dat ze na plaatsing in het pension snel opbloeien. Ze kruipen uit hun schulp en daardoor krijgen deze kansloze honden een kans op een beter leven. We leren ze kennen en we plaatsen ze ter adoptie op de website.
Ook in Polen zelf kunnen deze honden geadopteerd worden. We weten dat de medewerkers daar niet over één nacht ijs gaan en met zorg een plekje voor deze honden zoeken.

Dankzij dit project krijgen deze 'kansloze' dieren met groot succes een kans op een beter leven en hebben er al vele pensionhondjes een mooi plekje gevonden. In NL, maar ook in België, Duitsland en Polen.
Deze manier van hulp bieden is echter kostbaar, daarom zoeken we sponsors voor onze pensionhonden.
Het kost ons ong € 2,50 per hond per dag, dit komt neer op € 70- € 75 per maand per hond.
Ook moeten ze vaak nog worden gecastreerd/gesteriliseerd/gevaccineerd. Dit staat los van de pensionkosten.

Help ons aub door één of meerdere dagen per maand te sponsoren, zodat we deze vergeten dieren kunnen blijven helpen die in een benarde positie verkeren.
Als er bijvoorbeeld 30 mensen zijn die € 2,50 per maand sponsoren, dan hebben we dus altijd 1 kennel tot onze beschikking om een hond in onder te brengen. Hoe meer mensen een steentje bijdragen, des te meer honden wij kunnen helpen !

Als sponsor van de kennels houden we u op de hoogte over de dieren die pension verblijven.
Ook wordt u op de hoogte gebracht als er een hond een mooi plekje heeft gevonden.

Op dit moment verblijven er honden in pension..

Wilt u een (deel van een) kennel sponsoren, stuur dan een mailtje naar Ellen en Marjan
[email protected] / [email protected]

    Heel hartelijk bedankt