Hallo,

Even een berichtje over Mara.
Ze gaat nog steeds erg goed, als het even kan zijn we lekker buiten. We lopen een keer in de week met een vriendin en haar 2 honden een mooie grote ronde met onderweg een gezellige koffieshop bij een zorgboerderij. Ik heb het laatste half jaar een oppashond mee, dus een rijk gezicht zo die 4 hondjes om je heen tijdens de wandeling.
Inmiddels houd ik er de dag voor en erna rekening mee door de ronden wat kleiner te maken want de leeftijd begint iets mee te spelen.
Autorijden was nooit echt haar hobby maar dat gaat nu prima en zonder te spugen en geen reistabletje meer. Bijzonder hoe ze nog steeds blijven groeien.
Voor Mara zal het mooi zijn als we het vuurwerk weer gehad hebben, wat nu al regelmatig klinkt, want dat blijft vervelend.

 

Vriendelijke groet Inge

Ons lustrum, 5 jaar, ligt al weer even achter ons. Maar door drukte en pech nu even een update.
Mara heeft een goed jaar achter de rug, genieten van het buiten zijn, het op haar manier spelen met Tom mijn kat die op zijn beurt er ook van genoot. Helaas is hij na een vermissing van 2 weken dood gevonden afgelopen maart. Inmiddels lijkt ook Mara er over heen en is ze weer als van ouds.
Ze vond het ook prima dat er eind vorig jaar wel is waar een bekende hond een week of zes bij ons bivakkeerde.
Het blijft een lieverd.

Hartelijke groet, Inge

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *