Update van hondje Puk.

Hi Ellen, Toos en Willy,

Hoog tijd voor een update van onze lieve Puk!

Puk is nog steeds onvermoeibaar! Wat doet ze het goed. Lange wandelingen, eikels en dennenappels trappen en erachteraan en natuurlijk de tennisbal niet te vergeten. Ook heeft ze al menig knuffel versleten. Ze is zo´n blij dametje! We zijn nog steeds zo onbeschrijfelijk blij met haar. Ze is de liefste!!

Nog steeds gaat ze overal mee naar toe. Ook dit jaar weer mee op vakantie en wat was dat gezellig. Ze is heel gek op Anne en Fleur en de meisjes zijn heel gek op Puk. Puk wil de roedel graag bij elkaar houden en doet haar uiterste best om iedereen dicht bij zich te houden. Zo lief! De meisjes beschermt ze enorm. Als we buiten wandelen en er een hond aan komt, gaat ze steevast voor de meisjes staan. In de speeltuin h​oudt ze ook altijd een oogje op de meisjes.

Fleur is inmiddels twee jaar en helemaal gek op Puk. Als we ergens naar toe gaan is het eerste dat ze zegt "Puk mee". Puk krijgt heel veel knuffels van de meisjes. Elke dag weer. Fleur vindt het ook erg leuk om Puk eten te geven. Ze zijn echt maatjes. Ze gooit zelfs de bal al voor Puk. ´S nachts sliep Puk altijd bij ons op bed. Inmiddels vindt Puk dat wij goed voor onszelf kunnen zorgen en slaapt ze nu trouw elke nacht in de kamer van Anne. Heel erg lief!

We genieten nog elke dag ontzettend van onze lieve kleine Puk. We hebben zelfs een bakfiets gekocht zodat Puk mee kan als we Anne naar school brengen. Puk is de lieveling van het schoolplein. Er staan altijd wel kindjes bij de fiets om haar een aai te geven. We zijn nog steeds zo dankbaar dat ze bij ons mocht komen wonen. Wij koesteren elke dag die we met haar mogen doorbrengen. Zo lief, leuk en zachtaardig! Wat hebben wij het toch getroffen!

Hopelijk gaat het goed met jullie en met de stichting!

Veel liefs,

Irene, Christian, Anne, Fleur en Puk

Klik op de fotootjes voor vergroting