Baster

Baster is een klein zachtaardig hondje van ong 10 jaar jong met lange lokken in maar liefst drie kleuren.

Hij kan het goed vinden met kleinere honden, grotere zijn 'enorm' dus eng. Dit uit hij in door liever een 'blokje' om te lopen. Als het te heet onder zijn voetjes wordt, maakt hij duidelijk dat hij het niet prettig , kan dan zijn lipje optrekken. Gaat liever een confrontatie uit de weg ipv aan !

Bij het zien van mensen die hij niet kent, kijkt hij even de kat uit de boom en kan in het begin wat schrikachtig zijn. Eenmaal in de gaten dat het goed is, geniet hij van die waardevolle aai over zijn bol. Een kwestie van geduldig zijn en hem in zijn waarde te laten en omdat hij is gevonden weten we niet wat hij allemaal heeft meegemaakt.

Baster loopt prima mee aan de riem en trekt nagenoeg niet. Wel zo handig tijdens een wandeling waar hij zo van houdt.

Tijdens een bezoekje aan het kattenvolk in het asiel reageert hij niet. Waar hij wel op reageert is iets lekkers, want ook bij deze kleine man gaat de liefde gaat nou eenmaal voor een groot gedeelte door de maag.

We weten niet of het een huishondje is geweest, maar over het algemeen heeft een hond snel door wat de bedoeling is.

Baster is gecastreerd, rondom gevaccineerd(ook tegen kennelhoest), behandeld tegen vlooien/teken/wormen/oormijt, gechipt en in bezit van een paspoortje.

Baster is klaar om zijn knapzakje te pakken en te verhuizen naar een rustig en liefdevol all-inclusive plekje waar hij mag genieten van een niks moet, welverdiende oude dag.

Heeft Bastertje je hart gestolen? Stuur een mailtje met wat informatie naar:

(Ellen) [email protected] of (Marjan) [email protected]

Klik op de fotootjes voor vergroting