Blejd

Uitgehongerd, een vacht van 10x niks, zo goed als blind en met een stuk ketting nog om zijn nek totaal verloren op straat geschopt.
Weer een hond die overbodig is geworden, overduidelijk in de weg zat en er niet meer toe deed.
Dat hij een zwaar leven achter de rug heeft staat vast..
Het is zeker dat Blejd boven de 10 jaar is, maar het is ook zeker dat dit een zeer vergevingsgezind dier is en het vertrouwen in de mens niet is verloren en dat ook niet gaat doen.

Hij geeft alles en iedereen het voordeel van de twijfel en ook al ziet Blejd weinig tot niets, hij kijkt je met alle liefde van de wereld aan. Hoe lief is dat?!
Mensen zijn heel leuk, lief aardig, gezellig en zeer de moeite waard, maar ook honden zijn geen enkel probleem. Tijdens een kattentest werd er een kat boos op hem. Doordat hij hiervan schrok deed hij lelijk terug hoewel hij geen flauw idee had waar die kat zich toen bevond 😉
Om de rust in en om het huis te bewaren is een plekje zonder katten daarom beter.

Dit lieve dier wordt af en toe getrimd en och wat was dit een prettig gebeuren voor Blejd.
Al die aandacht en een nieuwe look, hij genoot met volle teugen van al het positieve. Tijdens deze verwennerij heeft hij waarschijnlijk het kwispelen uitgevonden want zijn staart maakte overuren.

Blejd is gecastreerd, gevaccineerd, overal tegen behandeld en ook over de bloedwaardes valt niet te klagen gezien zijn conditie en leeftijd. Mag gewoon lekker alles eten.

Hij bots nog weleens ergens tegenaan, maar hobbelt zorgeloos en vrolijk weer verder wat een airbag overbodig maakt 😉

Wie hem in zijn huis en hart sluit zal worden bedolven met liefde en dankbaarheid.
Aandachtspunt: zindelijkheid.

Filmpje van Blejd klik HIER (mocht het aanklikken niet lukken, druk dan op Ctrl van het toetsenbord en tegelijkertijd op 'HIER')

 

Heeft u een plekje vrij voor Blejd, stuur een mailtje met wat informatie over uzelf naar Ellen en of Marjan:
[email protected][email protected]

Klik op de fotootjes voor vergroting

Laatst bijgewerkt