OSCAR

Hij kan dan wel uit verhouding zijn, maar het is wel duidelijk dat het een labrador mix is. Daarnaast is Oscar gewoon heel leuk !

Gevonden op straat en sindsdien is het asiel zijn tijdelijk onderkomen. Met tijdelijk bedoelen we ook letterlijk tijdelijk. Wat zou het mooi zijn als hij een plekje vindt waar er van hem wordt gehouden en men begrip heeft voor zijn onbekende verleden.

Oscar kan met andere honden overweg en ook katten hebben niet zijn belangstelling. Waar hij wel in is geïnteresseerd zijn speeltjes. Hij vindt het geweldig als er een speeltje wordt weggeworpen. Oscarretje haalt het op en loopt er triomfantelijk mee rond, rete stoer natuurlijk. Ook tijdens een wandeling gaat er niets boven het meesjouwen van een toy, kijkt dan zo trots als een pauw. Geweldig om te zien.

We weten niet of Oscar ooit huishond is geweest, maar Oscar is slim dus we denken dat als hij snel snapt wat er van hem als huishondje wordt verwacht.

Deze leukerd hoopt op een warm liefdevol nest waar hij met zijn lange lijf en korte pootjes meer dan welkom is. Wie zijn schoonheid ziet, ziet een toppertje met een hartje van goud.

Zijn leeftijd is geschat op 9 á 10 jaar.

Verder is hij gecastreerd, behandeld tegen vlooien/wormen/oormijt, rondom gevaccineerd (ook rabiës en kennelhoest), gechipt en in bezit van een paspoort.

Met andere woorden, hij is klaar om zijn knapzakje te pakken en af te reizen richting het westen.

Stuur een mailtje naar: Ellen [email protected] Of Marjan ([email protected]

Klik op de fotootjes voor vergroting