Vagabond Pets Malina foto 1

4 januari 2020

Dit ongelofelijk lieve dametje is bijna 4 jaar oud, heeft 7.2 kg pure liefde te geven en heet Malina.

Ze logeert bij een gastgezin met 3 katten met een beperking (1 blind en 2 met 3 pootjes), ze is er zo lief voor. Kan goed met soortgenoten overweg, snapt de hondentaal en heeft voorzichtig kennis gemaakt met een kindje van 5, ook dat was dikke mik.

Malina doet het goed aan de riem, vuurwerk is eng, maar ze heeft geen vluchtgedrag.
Malina luistert ook nog eens heel goed, kan na gewenning los waar het verantwoord is, doet het goed in de auto en is netjes zindelijk.

In bepaalde situaties is ze nog onzeker, bijv auto’s en fietsers die hard langs scheuren, teveel prikkels in één keer, maar stapt daarna ook weer dapper door.
Het is een mega vrolijk en geweldig lief meisje, een hondje waar beslist geen kwaad in zit.
Ze ligt graag tegen je aan, uiteraard het liefst op schoot kruipt en zich met haar voorpootjes aan je vastklampt.

Op de vele pluspuntjes na heeft Malina e en punt van aandacht en dat is dat ze niet alleen durft te zijn. Complete paniek in de tent dus dit moet worden opgebouwd. We zoeken iemand die haar wil helpen om van deze angst af te komen als ze even alleen moet zijn, iemand die het snapt en haar hierin liefdevol begeleidt.

Malina is gesteriliseerd, ontwormd, gevaccineerd, behandeld tegen vlooien/teken, gechipt, in bezit van een paspoortje. Ze is klaar voor een permanent plekje waar ze met alle liefde zal worden omringd en waar men begrip heeft voor haar angst om verlaten te worden.
Ze verdient het zo.

Staat bij u het juiste mandje te wachten, neem dan contact op met Ellen ([email protected]) of Marjan ([email protected] )

Klik op de fotootjes voor vergroting

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *